UDSOLGT
Tradish - irsk musik uden grænser

Præsenteres i Kulturhuset Viby torsdag den 8. februar kl. 19.30 (døren åbnes kl. 19).
Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.
Tradish er: John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki Louise Ring Vangsgaard: violin, viola, vokal Brian Woetmann: bodhrán, percussion, mandolin, vokal, step.
Det sidste album Handmade tales er en samling af 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter - 15 fortællinger med hver sin historie. Det er et destillat af bandets helt specielle lyd, hvor deres egne kompositioner tilføres den irske traditionelle musik. Handmade tales er et snapshot af, hvordan bandets karakteristiske lyd har udviklet sig gennem mange års sammenspil: lyden af 3 stemmer og 6 hænder, som spiller på instrumenter håndbygget af træ, strenge og gedeskind. Tradish hjemmeside klik her.